Persoonlijke 1-op-1 gesprekken voor effectief social media beheer

Ben je bereid om een ander pad te kiezen?

ONMIDDELIJKE TOEGANG

VEILIGE AANKOOP

ALIJD UP-TO-DATE

Dit is wat je krijgt...

Binnen in Edulou

Wekelijkse coaching met Milou

Tijdens deze coaching ga je samen met Milou actief aan de slag met jouw proces. Het is jouw taak om je vragen zo helder mogelijk te formuleren, zodat ik jou op een specifieke en effectieve manier kan begeleiden in deze sessies. Gedurende het traject of het proces zul je obstakels tegenkomen. Deze uren zijn ontworpen om jou te ondersteunen, zodat je snel en doeltreffend goede resultaten kunt behalen.

Wil je af van de volgende gedachtes?

✗ Hoe vertaal ik mijn waarde en expertise naar passende content

✗ Hoe zorg ik ervoor dat ik wél consistent aanwezig ben 

✗ Wat moet ik de komende periode nu weer gaan plaatsen

✗ Had ik maar iets meer kennis om zelfverzekerder mijn social media in te zetten.

Tijdens onze samenwerking deel ik elke sessie in naar jouw wensen, doelen en plannen. Dit traject is altijd maatwerk en tijdens het traject kijken we wat op dat moment nodig is. Daardoor kan de planning er in praktijk wat anders uitzien. 

✓De 1 op 1 sessies zijn naar wens in te vullen – kies afhankelijk van jouw vragen, wensen en doelen voor 10 calls van 30 minuten of 5 calls van 60 minuten per keer.                                   

Je hebt altijd de mogelijkheid om mij altijd te bereiken voor broodnodige vragen!

Tijdens onze samenwerking deel ik elke sessie in naar jouw wensen, doelen en plannen. In het traject kijken we wat op dat moment nodig is om jou te laten groeien en daardoor kan de planning er in praktijk wat anders uitzien. 

In deze 5 sessies gaan we afhankelijk van jouw wensen en doelen een leidraad maken voor elke sessie zodat we onze tijd zo efficiënt mogelijk kunnen benutten.

Wanneer je gebruik wilt maken van ons persoonlijke traject kunnen we onder andere de volgende onderwerpen behandelen

 • Interactieve contentstrategieën: Het bespreken van manieren om boeiende en interactieve content te creëren, zoals polls, vragen stellen in verhalen, en quizzes, om de betrokkenheid van volgers te vergroten.

 • Community management tactieken: Het delen van beste praktijken voor het actief beheren van sociale media accounts, zoals het snel reageren op opmerkingen en berichten, het betrekken van volgers in gesprekken, en het bedanken van gebruikers voor hun bijdragen.

 • Leads opvolging en omzetting: Het bespreken van methoden om leads die via social media binnenkomen op te volgen en te converteren, bijvoorbeeld door het opzetten van gerichte follow-ups.

 • Contentkalender en planningstools: Het opzetten van een gedetailleerde contentkalender om de consistentie en relevantie van je posts te waarborgen, en het gebruik van planningstools om posts vooraf in te plannen en de workflow te stroomlijnen.

 • Optimalisatie van contentformats: Het analyseren van de prestaties van verschillende contentformats en het optimaliseren van je strategie op basis van wat het beste werkt voor jouw doelgroep, zoals video’s, afbeeldingen, carrousels of live streams.

 • Analyse en optimalisatie: Het regelmatig monitoren en analyseren van de prestaties van je social media activiteiten met behulp van analytics tools zoals Facebook Insights, Instagram Insights of social media management tools, om inzicht te krijgen in wat wel en niet werkt en je strategie aan te passen.                                                                                                      
 • Opschaling en groeistrategieën: Het ontwikkelen van groeistrategieën om je bereik en betrokkenheid op social media te vergroten, zoals het gebruik van advertenties, samenwerkingen met influencers, en het stimuleren van user-generated content om je community te laten groeien en bloeien.
 • Opschalen in frequentie: We bespreken de mogelijkheden om de frequentie van berichten op sociale media te verhogen. Dit kan betekenen dat we vaker posten op bestaande platforms of nieuwe platforms verkennen om de aanwezigheid van het bedrijf te vergroten.

 • Uitbreiden naar meer platformen: We onderzoeken welke nieuwe sociale mediaplatformen geschikt zijn voor het bedrijf en hoe we deze effectief kunnen benutten om een breder publiek te bereiken. Dit omvat mogelijk het opstarten van accounts op platforms die momenteel niet worden gebruikt.

 • Opschalen in samenwerkingen: We kijken naar mogelijkheden voor samenwerkingen met andere merken, influencers of relevante instanties om de zichtbaarheid en betrokkenheid te vergroten.

 • Organiseren van winacties en uitdagingen: Laten we strategieën bespreken voor het organiseren van winacties, challenges of andere interactieve evenementen om de betrokkenheid van volgers te vergroten en nieuwe volgers aan te trekken. Dit kan een effectieve manier zijn om de community te laten groeien en de merkbekendheid te vergroten.

 • Het toepassen van diverse brainstormtechnieken en -methoden, zoals mindmapping, associatieoefeningen, SWOT-analyse om de creativiteit te stimuleren en innovatieve ideeën te genereren. 
 • Algoritme en functionaliteiten: Het begrijpen van hoe het algoritme van Instagram werkt en welke functionaliteiten beschikbaar zijn, zoals de feed, verhalen, IGTV, reels en live video’s.

 • Contentformaten en trends: Kennis hebben van verschillende contentformaten die op Instagram worden gebruikt, zoals afbeeldingen, video’s, carrousels en stories, en op de hoogte zijn van trends en best practices binnen deze formaten.

 • Hashtags en tagging: Het begrijpen van het belang van hashtags en tagging op Instagram, en hoe deze gebruikt kunnen worden om de zichtbaarheid van je content te vergroten en de juiste doelgroep te bereiken.

 • Instagram Insights: Het gebruik van Instagram Insights om inzicht te krijgen in de prestaties van je content en het gedrag van je volgers, zoals bereik, betrokkenheid, demografische gegevens en het beste tijdstip om te posten.

Disclaimer: Het begrijpen van het platform Instagram omvat ook inzicht in gerelateerde functies en algoritmen van het moederbedrijf Facebook. LinkedIn, hoewel apart genoemd, kan ook worden behandeld, zij het als een afzonderlijk platform. TikTok wordt in deze context niet behandeld.
 • Doelstellingen vaststellen: Duidelijke doelen stellen voor wat je wilt bereiken met je aanwezigheid op social media.

 • Doelgroepanalyse uitvoeren: Grondig onderzoek doen naar je doelgroep om hun demografische gegevens, interesses, gedrag en behoeften te begrijpen.

 • Concurrentie analyseren: Onderzoek doen naar concurrenten om inzicht te krijgen in hun social media strategieën, contentprestaties en betrokkenheid van hun publiek.

 • Contentstrategie ontwikkelen: Een plan opstellen voor het creëren, publiceren en distribueren van relevante en waardevolle content die aansluit bij de interesses en behoeften van je doelgroep.

 • Brand guidelines: Richtlijnen die de consistentie van je branding waarborgen over verschillende kanalen en uitingen heen, inclusief richtlijnen voor het gebruik van logo’s, kleuren, typografie en tone of voice.                                
 • Visuele identiteit: Dit omvat het kleurenpalet, typografie en grafische elementen die je merk visueel vertegenwoordigen.

 • Tone of voice: De specifieke manier waarop je communiceert, inclusief de woordkeuze, stijl en persoonlijkheid van je merk.

 • Merkwaarden: De fundamentele principes en overtuigingen die de kern vormen van je merk en die richting geven aan al je activiteiten.

 • Merkpersoonlijkheid: Het definiëren van de menselijke eigenschappen en kenmerken die je aan je merk wilt toekennen, waardoor het meer menselijk en herkenbaar wordt voor je doelgroep.

 • Positionering: Het bepalen van de unieke plek die je merk inneemt in de markt ten opzichte van concurrenten, en hoe je dit communiceert aan je doelgroep.

 • Merkinzichten: Het begrijpen van hoe je merk wordt waargenomen door je doelgroep, inclusief sterke punten, zwakke punten en kansen voor verbetering.

 • Merkervaring: Het geheel van interacties en indrukken die mensen hebben met je merk, zowel online als offline, en hoe je deze kunt optimaliseren om een positieve indruk achter te laten.

 • Contentpijlers opzetten: Het identificeren van kernthema’s of onderwerpen die de basis vormen voor je contentstrategie, waardoor je consistentie en focus behoudt in je communicatie.

 • Maken van converterende content: Het ontwikkelen van content die je publiek aanspreekt, betrekt en aanmoedigt om actie te ondernemen, zoals het delen van waardevolle informatie, het stellen van vragen en het aanbieden van oplossingen voor hun problemen.

 • Assistentie bij Canva: Ondersteuning bieden bij het gebruik van grafische ontwerptools zoals Canva, om visueel aantrekkelijke en professionele content te maken, zoals afbeeldingen, infographics en sociale media graphics.

De coaching die je ontvangt

Coaching calls

Om je traject naar succes te versnellen, worden er regelmatige coachinggesprekken aangeboden. Deze sessies richten zich op verschillende aspecten voor het succesvoller inzetten van je socials!

1-op-1 begeleiding

Je wordt 1:1 begeleid door Milou,  die je door elke stap van de reis begeleidt. Samen ervoor zorgen dat je slaagt. Je kunt hen allerlei vragen stellen en deelnemen aan regelmatige gesprekken.

Netwerk

Het hebben van de juiste mensen om je heen betekent niet alleen dat je experts om je heen hebt. Het betekent ook dat je mensen aan je zijde hebt die dezelfde reis maken als jij. Daarom hebben we onze hele gemeenschap die elkaar elke dag aanmoedigt om steeds grotere hoogten te bereiken.

Na deze 1:1 sessie ben je:

 ✓ Zelfverzekerder over hoe jij je profileert op social media

 ✓ Weet je hoe je op de beste manier content kan inzetten 

 ✓ Stap je uit je gewoontes en ga je keihard werken aan je socials 

 ✓ Resoneert je online uitstraling met de kernwaarden van je bedrijf

 ✓ Begrijp je het platform beter

Ons team staat klaar om je te helpen

Ben je bereid om een ander pad te kiezen, of ga je voor de gebruikelijke resultaten?

Veelgestelde vragen

Hier is het antwoord op de meest gestelde vragen over de inschrijving bij Edulou.

Edulou is een hybride onderwijsplatform. We geloven dat studenten voortdurende herhaling en opvolging nodig hebben om te kunnen evolueren. Daarom zullen we altijd als er zich nieuwe, blijvende ontwikkelingen voordoen dit toevoegen.

Ja, Edulou zal je voorzien van alle informatie die je nodig hebt om succesvol te zijn. Het maakt niet uit of je vandaag begint of als je niets weet over social media marketing. 

Ja, je kan in je eigen tijd de kennis uit het E-book of insapcursus volgen. De 1-1 sessies kan je inplannen in overleg.

Welke vragen je ook hebt, ons team staat klaar om je te helpen.  We hebben ook wekelijkse coachinggesprekken en een volledig ondersteuningsteam dat je kunt bereiken via info@edulou.nl