Ervaringen

Heb je echt heel leuk gedaan Milou! Je ziet dat het professionaliteit uitstraalt, ik heb het gedownload om er educatieve informatie uit te halen en ook een beetje als inspiratie bron. Ik ben ook al enige tijd bezig met een e-book maar wat een werk gaat erin zitten.

Demi

Dit E-book heeft me geholpen mijn sociale media aanpak. De tips waren praktisch en gemakkelijk te begrijpen, waardoor ik mijn online strategie kon versterken.

Sharon

De videolessen zijn een fijne toevoeging aan mijn social media proces. Ze waren boeiend en informatief, kort maar krachtig, waardoor ik mijn begrip van effectief social media beheer kon verdiepen. Ik raad ze zeker aan als je hands-on aan de slag wilt gaan!

Mark

De combinatie van het E-book en de videolessen heeft mijn begrip van social media beheer naar een hoger niveau gebracht. De inhoud was goed op elkaar afgestemd! Ik voel me nu zelfverzekerder in mijn vermogen om mijn online aanwezigheid te beheren.

Daan

Naast de videolessen was het 1 op 1 traject was de investering meer dan waard. De persoonlijke begeleiding en aandacht die ik kreeg hebben mijn begrip van social media aanzienlijk verbeterd. Ik voel me veel zelfverzekerder in mijn aanpak dankzij dit traject.

Danique